İşkence iddiaları gerçekçi değildir!

Diyarbakır Valiliği'nden sosyal medyadaki 'işkence' iddialarına yalanlama geldi.

Haberler 11.01.2021 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valiliinden yaplan açklamada baz sosyal medya hesaplarnda Licede ikence var balyla yer alan, kamu görevlilerince vatandalara kötü muamele yapld iddialarnn gerçei yanstmad belirtildi.

LCEDE KENCE VAR DDASI

l Valiliinden, baz sosyal medya hesaplarnda Licede ikence var balyla yer alan, kamu görevlilerince vatandalara kötü muamele yapld iddialaryla ilgili açklama yapld. Açklamada, iddialarn gerçei yanstmad ifade edilerek, Lice ilçesinde pandemi nedeniyle alnan sokaa çkma kstlamasnn devam ettii ve vatandalarn da evlerinde bulunduu kaydedildi.

DDALAR GEREçE YANSITMIYOR

Güvenlikle ilgili il genelinde herhangi bir olumsuzluunun bulunmad belirtilen açklamada, güvenlik birimlerinin vatandan güvenlii ve huzuru için gece gündüz demeden bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlara devam ettii, bu kapsamda dün gerçekletirilen operasyonda 1 jandarma personelinin ehit olduu 3ünün de yaraland anmsatld. Açklamann devamnda, teröre kar sürdürülen kararl duruun ve uzun süredir devam eden huzur, güven ortamnn baz çevreleri rahatsz ettii, bu çevrelerin kirli zihniyetleriyle huzuru bozmak amacyla kastl olarak ortaya attklar iddialarla kamuoyunda olumsuz alg oluturmaya çaltklar ifade edilerek, vatandalarn bu tür iddialara itibar etmemeleri istendi.

Ana Sayfaya Git