İşte o an!

Diyarbakır'da bir kadının görüşme yaptığı sırada elindeki cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan zanlılar yakalandı. Kapkaç anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Haberler 31.01.2018 - 08:38 Son Güncelleme : 31.01.2018 - 08:40

DYARBAKIRda yolda yürüyen kadnn cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan ya küçük iki kapkaççy polis, saatlerce süren yüzlerce görüntüyü izleyerek yakalad. Mobese ve güvenlik kameralarna yansyan kapkaç olaynn failleri M.A. ve M.D. çkarldklar mahkeme tarafndan adli kontrol artyla serbest brakld.

GÜNLER SÜREN SORUTURMA

Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü Yankesicilik ve Dolandrclk Büro Amirlii ekipleri, kapkaç, yankesicilik, güveni kötüye kullanma ve dolandrclk suçlar bata olmak üzere, bu suçlara kar faili meçhul olaylarn aydnlatlmasna yönelik önlemleri artrd. Kentte meydana gelen kapkaç ve yankesicilik suçlarnn aydnlatlmasna yönelik çalma yürüten polis, Nükhet Cokun Caddesi üzerinde 27 Ocak tarihinde yolda yürüyen Z.A.nn cep telefonuyla konutuu srada elindeki cep telefonunun kapkaç yöntemiyle çalnmas olayyla ilgili aratrma balatt.

GÖRÜNTÜLER NCELENNCE

Olayn meydana geldii güvenlik ve mobese kameralarn incelemeye alan polis, yüzlerce görüntüyü izleyerek olay gerçekletiren üphelilerin M.A. ile M.D. olduunu tespit etti. Olaydan bir kaç saat sonra yakalanan ve yalar küçük olan M.A. ile M.D., çkarldklar mahkeme tarafndan adli kontrol artyla serbest brakld.

üphelilerin kapkaç anlar ise saniye saniye güvenlik kameralarna yansrken, kapkaç sonucu çalnan telefonu satn ald belirlenen M..T.nin ise ifade verme ileminin ardndan serbest brakld örenildi.

Ana Sayfaya Git