İşten çıkarmalara Rektör müdahalesi

Tıp Fakültesi Hastanesinde işten çıkarılan 180 eleman için, yönetim devreye girdi. Yönetim, temizlik firmasına, işçilere yönelik uygulamada, gerekli itinanın gösterilmesini istediklerini bildirdi.

Haberler 05.10.2017 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesi yönetimi, taeron firmadaki iten çkarlmalarla ilgili olarak gerekli itinann gösterilmesini talep ettiklerini bildirdi.

Tp Fakültesi Hastanesi yönetiminden yaplan açklamada, hastanenin temizlik ihalesinin süresinin bitmesi üzerine yaplan hizmet alm ihalesini yeni bir firmann kazand hatrlatld.

Hastanede çeitli pozisyonlarda eski firmada calm olan baz sözlemeliler yeni firma yetkilileri tarafndan aranarak sözlemelerinin yenilenmeyeceiyle ilgili bilgilendirme yapldna dair ihbarlarn kendilerine ulat kaydedilen açklamada, u ifadelere yer verildi:

ÜNVERSTENN ARATIRMASI

Bununla ilgili olarak söz konusu çalanlarda bir huzursuzluk halinin meydana geldii de görülmütür. Bu çercevede idaremiz tarafndan yaplan incelemede söz konusu çalanlara eski sözlemelerinin ihale bitimi ile sonlam olmas dolaysyla yeni firma tarafndan SGK girilerinin yaplmayacag eklinde bir bilgilendirme yapld anlalmtr.

TEN çIKARILAN çLER

daremiz, söz konusu çalanlarn olumsuz etkilenmemesi noktasndaki hassasiyetini ilgili firma yetkililerine aktarm ve hastanemize hizmet üreten tüm çalanlarn verimli, huzurlu çalma ortamnn temini ve maduriyetlerin yaanmamas için gerekli itinann gösterilmesini talep etmitir. daremiz adalet ve hakkaniyet konusunda gerekli hassasiyati ve kararl her zaman gösterecektir.

Ana Sayfaya Git