İstihdamın önünü açabilmek için!

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, kente istihdam artması için gerçekleşen projeleri tek tek ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarına çözüm üretti.

Haberler 18.08.2021 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda istihdam olana yüksek olan Organize Sanayi Bölgesi ve 4. Oto Sanayi Sitesinde kent genelinde isizliin önüne geçmesi ve bir an önce istihdamn artrlmas için çeitli ziyaretlerde bulunan AK Parti l Bakan Muhammet erif Aydn, sektörün sorun ve skntlarn tek tek dinleyerek çözüm üretti. lk dura Organize Sanayi Bölgesi olan Aydn, OSB Yönetim Kurulu Bakan Mustafa Fidan, Yönetim Kurulu Bakan Vekili ahin Yalçn, Yönetim Kurulu Üyesi Gülen Orhan ve Genel Sekreter Mehmet Orak ile görüerek sanayideki sorun ve skntlar dinledi. Ardndan 4. Sanayi sitesini de ziyaret eden Bakan Aydn, 4. Oto Sanayi Sitesi Bakan Muhsin Erdomu ile bir araya gelerek sitenin bir an önce faaliyete girmesi ve istihdamn artmas için çalma yaparak eksikleri gidermek için notlarn ald.

AYDIN GÖRÜME SONRASI KONUTU

Aydn, istihdam alanlarn artrmaya yönelik yaplacak olan iler için kollar svadklarn kaydetti. Aydn, AK Parti Diyarbakr l Bakanl olarak organize sanayi bölgesini ziyaret ettik. Ardndan 4.oto sanayi sitemizdeyiz. Hem Organize Sanayi Bölgesinde hem burada ki sanayi sitesinde gördük ki Diyarbakrla ilgili özellikle en büyük ihtiyaç olan istihdamla ilgili çok muazzam çalmalar yaplyor. ehrin bu anlamda önümüzde ki birkaç yllk süre sonucunda, özellikle bu istihdam alannda çok farkl yere geldiini gözlemledik gördük. Hem organize sanayi bölgesinde hem burada insanlarmzn, iletmecilerimizin, bakanlarmzn varsa sorun ve skntlar ile ilgili olarak deerlendirmelerini yapmaktayz. Bizim siyaset ve il bakanl olarak üstümüze düen bu dostlarmza, bu yatmclarmza, iletmecilerimize, esnafmza nasl bir katk sunacamz, noktasnda görümeler yapmaktayz. Gerek alt yaplar ile ilgili, gerek üst yaplar ile ilgili neler eksik neler yaplabilir, bu aray içerisindeyiz. Her iki yerde ki bakanlarmza da yönetimlerine de nazik ev sahiplikleri için çok teekkür ediyoruz. Bizler siyasi erk olarak bu takibi sürdüreceiz, ehrimizde ki bir bütün olarak bu tür yerlerde ki incelemelerimizi sürdüreceiz ve ehre bu anlamda nasl katk salayacamzn araynda olmaya devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git