İsveç'e kaçmıştı!…

İstanbul Havalimanı polisleri, 24 suçtan ötürü aranan bir FETÖ firarisini ülkeye giriş yapınca yakaladı. Diyarbakır'da aile hekimi olan Yüksel M.K.'nın 2019'da Türkiye'den İsveç'e kaçtığı tespit edildi.

Haberler 04.09.2021 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Emniyetine bal stanbul Havaliman ube Müdürlüü Polisleri; 2019 Türkiyeden kaçan bir FETÖ firarisini stanbul Havalimannda yakalad. Doktor olan ve sveçten uçakla stanbula gelen Yüksel M.K.nn pasaport kontrolünde FETÖ firarisi olduu ve 24 suçtan ötürü arand ortaya çkt.

24 AYRI SUçTAN ARANIYORDU

Diyarbakr ve anlurfa mahkemeleri tarafndan FETÖ üyelii, Hakaret, Tehdit, Görevi Kötüye Kullanma, Kiilerin Huzur ve Sükununu Bozmak, Ses ve Görüntülerin Kayda Alnmas, Kiisel Verileri Hukuka Aykr Olarak Ele Geçirmek, Görevi Yaptrmamak çin Direnmek, Görevi Kötüye Kullanma, Hukuka Aykr Olarak Kiisel Verileri Ele Geçirmek, Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyetini, Türkiye Büyük Millet Meclisini ve Türkiye Cumhuriyeti Yarg Organlarn Alenen Aalamak ve Silahl Terör Örgütüne Üye Olmak suçlarndan arand ifade edildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVNE KONULDU

Kendisine dava açlacan duyunca kaçan ve Batmanda kapatlan Bank Asya ubesinde çalan bir arkadann istei üzerine hesap açtn ifade eden üpheli hakkndaki iddialar reddetti. üphelinin aile hekimlii görevini yürütürken elde ettii bütün kiisel verileri, görevini kötüye kullanarak terör örgütlerine aktard da iddia edildi. Yasal ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen FETÖ firarisi tutukland.

Ana Sayfaya Git