İyilik stantı

Kayapınar'da iyilik stantlarına hayırseverlerin yardımı sürüyor

Haberler 05.01.2021 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Kayapnar Belediyesinin, dayanma kültürünü gelitirmek amacyla Dünyay yilik Deitirecek adl projesi çerçevesinde semt pazarlarnda kurulan iyilik stantlarna hayrseverlerin katks devam ediyor.

Geçen aylarda Kayapnar lçe Kaymakam ve Belediye Bakanvekili Ünal Koç tarafndan oluturulan projeyle varlkl olanlarn ihtiyaç sahiplerine sebze meyve destei vermesi amacyla iyilik stantlar kurulmutu.

Söz konusu stantlara hayrseverlerin katklar devam ederken yüzlerce ihtiyaç sahibi ise bu stantlardan faydalanmaya devam ediyor.

YLK STANTLARI

Dünyay yilik Deitirecek adl çalmayla semt pazarlarna kurulan iyilik stantlar hakknda bilgi veren Kayapnar Zabta Müdürü Abdullah Ylmaz, Yaadmz bu zorlu günlerde, halkmz adna birlik ve beraberlii daha etkin bir ekilde yerine getirip halkmzn ihtiyaçlarn giderebilmek amacyla semt pazarlarna iyilik stantlar kurduk. Yaplan bu çalmaya çok sayda hayrsever katkda bulunuyor. dedi.

htiyac olanlarn iyilik stantlar sayesinde ihtiyaçlarn giderebildiini belirten Ylmaz, iyilik stantlar sokaa çkma kstlamas olmayan tüm günlerde her pazarmzda kuruluyor. Bu stantlar vesilesiyle günlük olarak yaklak 300 ihtiyaç sahibi burada ihtiyaçlarn karlyor. Pazara gelen vatandalarmz ihtiyaç sahiplerine birer ikier poet olacak ekilde yardmda bulunuyorlar. Buna karn ihtiyaç sahipleri de sadece ihtiyac olduu kadar poet alyorlar. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git