İz köpekleri arıyor!

Miraç, 5'inci günde iz takip köpekleriyle aranıyor

Haberler 05.08.2020 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yandaki Miraç çiçek, iz takip köpekleriyle dalk alan ve Dicle Nehri kysnda aranyor.

MRAçTAN Z YOK

Kurban Bayramnn ilk günü, annesi Firdevs çiçek ve 2 kardeiyle birlikte Dicle ilçesine bal Kelekçi Mahallesinde yaayan anneannesine bayram ziyaretine gelen Miraç çiçek, evin önünde oynad srada kayboldu. Ailesi Miraç bulamaynca, jandarmadan yardm istedi. hbar üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri ile güvenlik korucular sevk edildi. lk gün, mahalledeki ev ve ahrlarda arama yapan ekipler, sonuç alamaynca çalmalarn dalk alan ile Dicle Nehri kysna yönlendirdi.

VATANDALAR DA

l Jandarma Komutanl bünyesindeki Jandarma Arama Kurtarma (JAK), UMKE ve AFAD ekipleri ile güvenlik korucular, Miraçn kayboluunun 5inci gününde, iz takip köpekleriyle aramalarn sürdürdü. Dalk alan ile Dicle Nehri kysndaki arama çalmalarna, yüzlerce mahalleli de katld. Dron ve termal kamerann da kullanld arama çalmalarnda, u ana kadar Miraçn izine rastlanmad.

Ana Sayfaya Git