Jeneratörde çıkan yangın gaz dolu tüplere sıçramadan önlendi

Diyarbakır'da özel bir araba firmasının jeneratöründe çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Çıkan yangın gaz dolu tüplere sıçramadan son anda önlendi.

Haberler 17.08.2019 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Kayapnar ilçesine bal Yenihal Kava yaknlarndaki özel bir otomobil firmasnn jeneratöründe çkan yangn, daha fazla büyümeden kontrol altna alnd.

Otomobil firmas ve AVM çalanlarnn kendi imknlaryla yangn tüpleri ve hortumlarla söndürdüü yangnda can kayb olmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Elektrik akmnn yüksek gelmesi sonucu meydana geldii tahmin edilen yangn, dizel jeneratörünün büyük bir ksmn tahrip ederken, yaknnda bulunan ahap paletleri de yakarak büyüdü. Büyüyen yangn daha sonra özel bir AVMnin yük tayan minibüsüne sçrayarak tekerleklerini ve ön tarafn kullanlamaz hale getirdi.

Yangn, yük minibüsünün motor ksmna yetimeden önlenirken, birkaç metre geride bekletilen gaz dolu tüpler ise son anda yaplan uyarlar sonucu yangn mahallinden uzaklatrld. Tüplere yetimesi durumunda büyük bir felaketin meydana geleceini söyleyen çevredeki vatandalar, itfaiyenin de yangnn söndürülmesinden sonra geldiini ifade ettiler.

Yangnn kullanlamaz hale getirdii yük minibüsü, çekiciyle olay yerinden kaldrlrken, yangnla ilgili inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git