Kızıltepe’de trafik kazası: 2 yaralı

MARDİN'in Kızıltepe İlçesi'nde kavşakta kırmızı ışık ihlali sonucu iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında her iki aracın sürücüsü yaralandı.

Haberler 31.10.2017 - 07:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kzltepe lçesindeki kaza dün saat 21.00 sralarnda Devlet Hastanesi Kavanda meydana geldi. Mardinden Kzltepe yönüne giden 38 yandaki Tacedin Aydemir yönetimindeki 33 EGR 01 plakal otomobil, hastane kavanda krmz k yand srada geçmeye çalrken, yeil kta kavaktan dönmek isteyen 23 yandaki Umut Ylmaz yönetimindeki 06 BS 5923 plakal otomobile çarpt. Kazada; Umut Ylmaz yönetimindeki otomobil, çarpmann etkisiyle savrularak takla attktan sonra kaldrmda ters yatt. Tacedin Aydemirin kulland otomobil ise, kavaktaki trafik lambas ile iaret levhasna çarparak durdu.

Haber verilmesi üzerine, olay yerine ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan sürücüler Ylmaz ile Aydemir, ambulanslarla Kzltepe Devlet Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd. Kazada ar yaralanan Tacedin Aydemirin hayati tehlikesinin olduu belirlendi. tfaiye ekipleri, patlama olaslna kar otomobillerin gaz ile elektrik balantlarn kesti. Karayolunun kapanmasna neden olan otomobillerin çekicilerle kaza yerinden kaldrlmas ile trafik ak normale döndü. Kaza ile ilgili balatlan soruturma devam ediyor.

Ana Sayfaya Git