Kaçakçıların yeni sistemi

DİYARBAKIR'da, kaçakçılık suçlarına yönelik operasyon yürüten polis, şüpheli bir kamyoneti durdurdu. Kamyonetin içini arayan polis, hidrolik sistemle döşenmiş bir zula tespit etti. Bir butona basılarak sola doğru açılan kasanın içinde 11 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Sigara kaçakçılarının hidrolik sistemi polisleri bile şaşırttı.

Haberler 19.04.2018 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Emniyet Müdürlüü Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekiplerinin, kaçakçlk suçlarna yönelik balatt operasyonlar sürüyor. Bugün Silvan yolu üzerindeki arama noktasnda üpheli bir kamyoneti durduran polis, aracn içinde yapt aramada herhangi bir suç unsuruna rastlamad. Aracn oför mahallini detayl inceleyen ekipler, normal araçlarda bulunmayan bir buton olduunu tespit etti.

DROLKL ZULA

Yaplan incelemede, kamyonetin kasa bölümünün özel olarak yaptrlan elektrikli hidrolik sistemle sola doru açld tespit edildi. Kaçakçlk suçu için özel olarak yaptrlan hidrolik sistemini açan polis, kasann altnda bir zula bölmesi tespit etti. Sistemi çaltran polis, kamyonetin arka kasasnn hidrolik sistemle kaldrlmas üzerine ortaya çkan zulada 11 bin paket gümrük kaça sigara ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kii hakknda soruturma balatld örenilirken, kaçakçlk suçlarna yönelik çalmalarn sürdürüldüü bildirildi.

Ana Sayfaya Git