Kadın yolcunun göğüs ve karnına sardığı 1 kilo 42 gram eroin bulundu

BİTLİS Emniyet Müdürlüğü ekipleri sokakta uyuşturucu satan ve ticareti yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda sokak satıcısı üzerindeki 78 parça halinde eroin ile yakalanırken, yolcu otobüsünde de arama yapıldı. Yapılan aramada otobüste yolcu olarak seyehat eden N.P. isimli kadının üzerinden 1 kilo 42 gram eroin ele geçirildi.

Haberler 24.12.2017 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bitlis Valilii tarafndan yaplan açklamada, Emniyet Müdürlüü Narkotik Suçlarla Mücadele ube görevlileri tarafndan 22 Aralk günü çar merkezinde sokak satclarnn tespit ve deifre edilmesine yönelik çalmalar yapld srada F.T. ve Y.G. isimli kiilere müdahale edildii belirtildi. F.T. isimli ahstan sata hazr vaziyette 78 parça halinde eroin ele geçirildii belirtildi. Olay ile ilgili yakalanan F.T. ve Y.G. isimli kiilerden F.T. isimli ahs uyuturucu madde ticareti yapmak suçundan sevk edildii adli mercilerce tutukland kaydedildi. Açklamann devamnda öyle denildi:

Yine Emniyet Müdürlüümüz Narkotik Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü görevlilerince 23 Aralk günü ilimiz üzerinden bat illerine uyuturucu madde sevkiyat yapan ahslara yönelik yaplan çalmalarda bir seyahat firmasna ait yolcu otobüsü kontrol amacyla durdurulmu, görülen üphe üzerine araçta yolcu olarak seyahat eden N.P. isimli bayan ahsn göüs ve karn bölgesine gizlenmi halde toplam daral arl 1 kilo 42.7 gram eroin ele geçirilmitir. Olay ile ilgili yakalanan N.P. uyuturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanmtr.

Ana Sayfaya Git