Kadına şiddet farkındalığı!

Yenişehir Belediyesi kadına yönelik şiddeti önleme farkındalık etkinliği düzenledi

Haberler 27.11.2021 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir lçe Belediyesi Kadn ve Aile Hizmetleri Müdürlüü Kadna Yönelik iddete Kar Uluslararas Mücadele Günü dolaysyla belediye personelinin katlmyla etkinlik düzenlendi.

Yeniehir Belediyesi, Kadna Yönelik iddete Kar Uluslararas Mücadele Günü dolaysyla farkndalk etkinlii düzenledi. Etkinlikte, Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikcinin talimatlaryla belediye personeline Kadna Yönelik iddete Hayr yazl rozetler datld.

FARKINDALIK YARATILDI

Açklamada bulunan Kaymakam Beikci, kadna yönelik iddetin bir insanlk suçu olduuna, hatta bütün canllara yönelik iddetin insanlk suçu olduuna inandklarn vurgulad. Kaymakam Beikci, Kadnlarmzn eitim almalar, istihdama katlmalar ve kanunumuzun onlara verdii yasal haklar konusunda bilinçlenmelerini çok önemsiyoruz. Bu nedenle iddeti önleme ile ilgili seminerler düzenleyip, gerekli çalmalar yapyoruz dedi.

Kadna yönelik iddetle mücadele farkndalk etkinlii kapsamnda Forum AVMde stand açan belediye, Aile Destek Merkezleri ve AVMdeki kadn esnafa rozet takarak, bilinçlenme faaliyeti gerçekletirdi.

Ana Sayfaya Git