Kadınların dert ortağı

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, 2021 yılı içerisinde ilçede 600’den fazla aileyi ziyaret ederek sorunlarını dinledi, çeşitli konulardaki taleplerini yerine getirdi.

Haberler 18.01.2022 - 03:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ziyaret ettii aileler arasnda yal ve hasta kadnlarn ayr bir yer tuttuunu belirten Dürdane Beyolu,Kimine dert orta oluyoruz, kiminin sorunlarnn çözülmesine vesile oluyoruz. En önemlisi gönüllere sevgi ekiyoruz. ifadelerini kulland.

Kadnlarn dert orta oldu

Haftada ortalama on aileyi ziyaret ederek sorunlarna çözüm arayan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolu, kap kap dolaarak gerçekletirdii ziyaretlerde kadn vatandalarla gönül köprüsü kurmu durumda.

Merkez 12 mahallede bir ylda 600den fazla aileyi ziyaret eden Beyolu, yal ve hasta vatandalara moral veriyor, çeitli konulardaki sorunlarn çözümü için salad desteklerle dikkat çekiyor.

Bir önceki dönem AK Partiden milletvekili aday olan Dürdane Beyolu, bu ziyaretleri siyasi bir beklenti ve siyasetçi kimlii ile yapmadn, bu halkn bir evlad olarak tad vicdani sorumluluk gerei olarak yaptn söyledi.

Her Günümüz Mahallelerde Geçiyor

Mahalle ve ev ziyaretlerinde çok büyük bir teveccüh ile karlatklarn anlatan Beyolu,Ben bunu yllardr yapyorum. Neredeyse kadn kardelerimizle, annelerimizle, evlatlarmzla bulumadmz gün yok. Bizi görünce çok mutlu oluyorlar. Önceden haber vermeden gidiyoruz. çok güzel bir ilgi ile karlayoruz. Yal ve hastalara moral desteinde bulunuyoruz. Elimizden geldii kadar taleplerini karlamaya gayret ediyoruz. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git