Kadınların hünerleri

Diyarbakır Form Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışında konuşan Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, "Fedakarlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudu, toplumumuzun mimarıdırlar" diyerek kadınları övdü.

Haberler 06.11.2021 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir Kaymakaml bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Aile Destek Merkezlerinde (ADEM) eitim gören kursiyer kadnlar hünerlerini sergiledi.

Yeniehir lçe Kaymakamlna bal 9 Aile Destek Merkezinde eitim gören kadnlar tarafndan düzenlenen serginin açlna Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, ilçe halk eitim müdürü, ilçe sosyal yardmlama ve dayanma müdürü, belediye bakan yardmclar ile çok sayda vatanda katld.

HÜNERLER SERGLEND

Diyarbakr Form Alveri Merkezinde düzenlenen serginin açlnda konuan Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, Fedakarlklar, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanln umudu, toplumumuzun mimar olan tüm kadnlarmza göstermi olduklar bu üstün baardan dolay teekkür ediyorum. Kursiyerlerimizin el emei göz nuru ile hazrlam olduklar bütün çalmalar sürdürülebilmesi için kendilerine her zaman destek olacaz dedi.

Alveri merkezini ziyaret eden vatandalarn youn ilgisini gören el sanatlar sergisinde tel krmadan, atk malzemelerden el emei ile yaplan ürünler, çini ve çerçeveler, ahap boyama ile çimentodan yaplan sukulentler sergilendi.

Youn ilginin gösterildii serginin hafta sonuna kadar açk kalaca belirtildi.

Ana Sayfaya Git