Kadro temini!

Diyanet-Sen Diyarbakır Şubesinden sözleşmeli personele kadro verilmesi talebi

Haberler 24.03.2021 - 01:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyanet-Sen Diyarbakr ube Bakan Ömer Evsen, sözlemeli personele kadro verilmesi talebinde bulundu.

Evsen, yapt açklamada, ayn kurumda farkl yasal düzenlemelere, idari düzenleyici ilemlere tabi farkl sözlemeli personel uygulamalar olutuunu belirterek, sözlemelide 30 farkl uygulama esas üzerinde çaltrma olduunu aktard.

Türkiyenin ekonomik potansiyeli ve idari kapasitesinin sözlemeli personeli kadroya geçirecek, kadrolu istihdam esas kabul edip sözlemeli istihdama son verecek düzeyde ve güçte olduunu dile getiren Evsen, unlar kaydetti:

KADRO VERLMESN STED

800 bin taeron içiyi devletin gücü ve güveniyle buluturan düzenleme bunun ispatdr. Kamu personeli sözlemeli sfatndan, kamuyu sözlemelilerin siteminden kurtarmak zorundayz. Kamu personel sisteminde Memur-Senin teklifi ve sraryla iki kez kadroya geçi düzenlemesi yaplmt ve bu olumlu bir admd. Doru olann yinelenmesi personeli mutlu, çalma hayatn da huzurlu klacaktr. Türkiye bunu baaracak güç ve yetkinliktedir. Yllardr görev yerini deitiremeyen süresiz sözlemeliler, daha sonra atanan 4+1 sözlemeliler ve son 3+1 eklinde atananalar parçalanm ailelerinin birlemesini, yükselme snavlarna girebilmeyi, merkezlerde görev yapabilmeyi bekliyorlar. Ayni ii yapanlar ayn ücreti, ayn haklar istiyorlar.

Ana Sayfaya Git