Kahvehanede çatıştılar

Diyarbakır’da sokağa çıkma kısıtlamasında, kepengi kapatılmış kıraathanenin içerisinde bulunan iki grup arasında çıkan ve caddeye sıçrayan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Haberler 14.12.2020 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, dün gece saatlerinde Yeniehir ilçesi Sezai Karakoç Bulvar üzerinde bulunan ehitlik Caddesinde meydana geldi. ddiaya göre, sokaa çkma kstlamasnda kepengi kapal haldeki kraathane içerisinde olduklar iddia edilen iki grup arasnda henüz belirlenemeyen bir nedenle tartma çkt.

KAHVEDE çATIMA

Tartma ksa sürede büyüyerek, silahl kavgaya dönütü. Kraathane dna taan kavgada 21 yandaki .B. vücuduna isabet kurunla yaraland. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. .B., ilk müdahalenin ardndan Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd. Güvenlik eridi ile kapatlan cadde de ve kraathanede çok sayda mermi tespit edildi.

Koronavirüs tedbirleri gerei kapal olmas gereken i yerini açt ve sokaa çkma kstlamasna uymad gerekçesiyle kraathane iletmecisine cezai ilem uygulanrken, olayla ilgili balatlan soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git