Kaldırım işgaline son

Caddede seyyar satıcılara izin verilmeyecek. İş yerlerinin önünde 1 metre 20 santimi geçmeyecek şekilde ürünler bırakılabilecek. Kayıtdışı esnafı ikna etmek için başlatılan ruhsatlandırma çalışmalarına cadde esnafı ilgi gösteriyor. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Esnafımızın bu kurallara uyması halinde bu durum en çok kendi lehlerine olacak ve caddemiz göz kamaştıran bir alışveriş bölgesi haline gelecek." değerlendirmesinde bulundu.

Haberler 01.11.2021 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesince, Sakarya Caddesinde kaldrm igaline son vermek için baz kararlar alnd.

Belediyeden yaplan açklamaya göre, belediye, Sakarya Caddesinde kaldrm igaline kar sokak salamlatrma ve cephe düzenleme çalmas için çizgi ile çözüm karar ald.

Seyyar satclarn Sakarya Caddesi merkezinde yer almasnn yasakland karara göre, dükkanlar da 1 metre 20 santimetre mesafeyi amayacak ekilde dükkanlarn önüne eya brakabilecek.

1 METRE 20 SANTMDEN FAZLASI çN EYA YASAI

Kayt d esnaf ikna etmek için balatlan ruhsatlandrma çalmalarna esnaf ilgi gösterirken, belediye tarafndan yerletirilen çizgileri aan ve kurallar ihlal edenler hakknda ilem uygulanacak.

Zabta, kaldrm igallerine kar Medine Bulvarndan balayp Salk Oca Caddesine kadar devam eden bölgede düzenli olarak denetim yapacak.

kna edilen ve kolaylk salayan birçok esnaf belediye ile iletiime geçerek ruhsat ilemlerini yerine getiriyor.

Açklamada görülerine yer verilen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bu düzenlemelerle hem esnafn hem de vatandalarn huzurlu bir ortama kavumasn hedeflediklerini belirtti.

RUHSATLANDIRMA çN KOLAYLIK SALANIYOR

Denetimlerin zabta ekipleri tarafndan düzenli olarak yaplacan ifade eden Beyolu, unlar kaydetti:

Belediyenin çalmalarna destek veren esnafa teekkürler. Esnafmzn bu kurallara uymas halinde bu durum en çok kendi lehlerine olacak ve caddemiz göz kamatran bir alveri bölgesi haline gelecek. Göreve geldiimizden beri Sakarya Caddesini layk olduu modern bir alveri merkezine dönütürmek için çalmalar yapyoruz. Esnafmzla istiareli ve koordineli hareket ediyoruz. Belirlemi olduumuz kurallara herkes riayet ederse her ey çok daha güzel olacak, caddenin bir düzeni olacak. nsanlar alverie geldiinde bu rahatl yaayabilmeli.

Ana Sayfaya Git