Kaldırım işgallerine son

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kaldırımları güvenli ve rahat bir şekilde kullanması amacıyla kent genelinde denetimlerini artırdı. Uyarılara rağmen kaldırımları işgal etmeye devam eden işyerleri ve seyyar satıcılar hakkında cezai işlem uygulanacak.

Haberler 30.06.2017 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Halk saln korumak amacyla gda üreten, satan ve depolayan i yerlerine yönelik denetimlerini sürdüren Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, özellikle yaz aylarnda yaanan kaldrm igalleri ile ruhsatsz iyerlerinin önüne geçmek için çalmalarna devam ediyor. Balar ilçesi Kuruçeme ve skanevleri Semtleriile Karacada Bulvarndaki kaldrmlar denetleyen Büyükehir Belediyesi Zabta ekipleri, iyeri sahiplerini, kaldrmlara konulan tezgah, masa, kürsü, reklam flamalarn kaldrlmas için uyard. Kaldrmlarda bulunan sahipsiz tezgahlar da araçlara bindirilerek Büyükehir Belediyesi Trafik ube Müdürlüüne götürüldü. yerleri hakknda kaldrmlar igal ettikleri için tutanak tutan ekipler, ayrca iyerlerini ruhsatl olup olmadklar konusunda da denetledi.

ESNAFLAR BLGLENDRLD

Buradan Kayapnar ilçesi Huzurevleri Mahallesi Dr. Stk Güral Caddesine geçen Büyükehir Belediyesi Zabta ekipleri, Kayapnar Belediyesi ekipleri ile koordineli bir ekilde çalt. Kaldrm igallerine kar esnaflar ve seyyar satclar uyaran ekipler, kaldrm igallerinin önüne geçmek için esnaflar bilgilendirdi.

CEZA LEM UYGULANACAK

Kent genelinde denetimlerine devam edecek olan Büyükehir Belediyesi Zabta ekipleri, uyarlara ramen kaldrmlar igal eden iyerleri ve seyyar satclar hakknda cezai ilem uygulayacak.Zabta ekipleri, vatandalarn ve araç sahiplerinin,cadde, sokak ve kaldrmlarn kullanlmas konusunda yaanacak sorunlar Alo 153 hatt ile 0(412) 226 55 76 numaral telefon ile belediyeye bildirmesini istedi.

Ana Sayfaya Git