Kaldırımlar yenileniyor!

Bağlar İlçe Belediyesi, kış koşullarına rağmen ilçe genelinde parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Haberler 30.12.2020 - 01:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, geride kalmak üzere olan 2020 yl içerisinde ilçe genelinde 19 bin metrekare parke ta döeme gerçekletirerek yaam alanlarn güzel bir görüntüye kavuturdu. Ekipler, olumsuz hava koullarna ramen ilçe merkezinde parke ta döeme ve kaldrm yenileme çalmalarn sürdürüyor. Birçok cadde ve sokakta ilk kez bu hizmet yaplrken, baz yerlerde de eskiyerek kullanlamaz hale gelen parke talar sökülerek yenileri monte ediliyor. Fen leri Müdürlüü ekiplerinin titiz bir içilik örnei sergileyerek gerçekletirdii çalmalarda Baclar Mahallesindeki ara sokaklar ve kaldrmlar yenilenerek ulam için elverili hale getirildi. Pandemi süreci nedeniyle alnan tedbirler nda gerçekletirilen ekiplerin çalmas, bölgede yaayan vatandalarn takdirini toplad.

Uzun yllar hizmet alamayan bölgelere hizmet kazandrdk

Uzun yllar hizmet alamayan yerleim yerlerinde ilk kez böyle geni kapsaml bir çalmann kendi dönemlerinde gerçekletiini belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, belediyenin imkanlaryla yaplan çalmalarla kaldrm ve ara sokaklarn vatandalarn kullanm için modern bir görüntüye kavuturulduunu söyledi. K koullarna ramen çalmalarn devan ettiini belirten Bakan Beyolu, Bizim için hizmetin yaz ve k yok. Vatandalarmzn yaad yerleim yerlerini güzelletirmek için her koulda tüm imkanlarmzla beraber çalyoruz. Bugüne kadar hizmet alamam olan birçok mahalle, cadde ve sokamza halkmzn en temel hakk olan hizmeti kazandrdk. 2020 yl içerisinde 19 bin metrekare parke ta döeyerek ilçemizi güzelletirdik. Büyük bir ak ve heyecanla hizmet yolculuuna devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git