Kalite belgesi

Kayapınar Belediyesi'ne "TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi" verildi

Haberler 17.11.2021 - 10:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda görevlendirme yaplan Kayapnar Belediyesinin hizmet kalitesi, Türk Standardlar Enstitüsü (TSE) tarafndan onaylanarak, belgelendirildi.

Belediyenin meclis toplant salonunda düzenlenen törende konuan TSE Bakan Prof. Dr. Adem ahin, yeil ve yaanabilir alan ve sahip olunan tüm deerleri koruyarak gelecek nesillere brakmann kolay bir i olmadn söyledi.

ahin, temelde insana sayg olmad müddetçe hiçbir projede baar elde edilmesinin mümkün olmadn belirterek, effaf, katlmc, hesap verebilir bir yönetim anlaynn benimsenmemesi halinde kalite yönetim sistemi ve belgeyle taçlandrlmann mümkün olmayacan ifade etti.

KAYAPINAR BELEDYESNE

Sunduu belediyecilik hizmeti kapsamnda hizmet kalitesini, farkndaln, yeterliliini artrarak, vatandalarmzn ihtiyaç ve beklentilerini karlayan, güler yüzlü, adil, effaf, tarafsz ve insan odakl hizmet sunan Kayapnar Belediyesinin bu belgelendirme ile dier belediyelerle arasndaki fark daha da açacana inanyorum. diyen ahin, çalmalarn büyük bir özveri ile yürüten Kayapnar Belediyesine kalite yönetim sistemi belgesinin hayrl olmasn diledi.

ahin, belgenin hazrlanmasnda ve süreçlerin yürütülmesinde emei geçen belediye çalanlarna ve tüm ekibe teekkür etti.

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç da, göreve geldii günden bu yana rutin ilerin yan sra sahada vatandalarn taleplerini yerine getirerek, eitim ve kültür alannda faaliyetlere arlk verdiklerini belirtti.

Gelecek nesillere yönelik çalmalar yürüttüklerine iaret eden Koç, Bir taraftan da belediyeyi kurumsallatrmaya çalyoruz. Sunduumuz hizmetlerin kalitesini artrmaya çalyoruz. Bunlar yaparken bu iin uzmanlaryla çalyoruz. Amacmz vatandalarn ilerini kolaylatrmak. TSEden bu belgeyi aldktan sonra çalmalarmz ayn ekilde devam edecek. Bu çalmalar yenileyip, gelitirmemiz gerekiyor. Bundan sonra TSEnin dier belgelerini almay da düünüyoruz. Kalite yönetim belgemizin kentimize ve ilçemize hayrl olmasn diliyorum. diye konutu.

BÖLGENN GELMESNE KATKI

Karacada Kalknma Ajans Genel Sekreteri Hasan Maral ise Kayapnar Belediyesinin bölgenin gelien ve öncü admlarn atan belediyelerden birisi olduunu kaydetti.

Belediyenin kalite yönetim belgesi almasndan duyduklar memnuniyeti dile getiren Maral, Ajans olarak bugüne kadar bu belgeyi almaya hak kazanan 11 kurum ve kurulua destek verdik. Bu süreçte katk sunan herkese teekkür ediyor ve belgenin hayrl olmasn diliyorum. dedi.

Konumalarn ardndan TSE Bakan Prof. Dr. ahin, Belediye Bakan Vekili Koça TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesini teslim etti.

Ana Sayfaya Git