Kamerun'daki yoksullara "can suyu" oldular

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ramazan dolayısıyla Kamerun'da yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü

Haberler 13.06.2017 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cansuyu Yardmlama ve Dayanma Dernei, Orta Afrika ülkesi olan Kamerundaki ihtiyaç sahiplerine Türkiyeden gönderilen yardmlar ulatrd.

Türkiye, Orta Dou, Asya, Avrupa ve Afrikadaki mazlum corafyalara ulaan Cansuyu Dernei, susuz yüreklere can suyu olmaya devam ediyor. 2017 yl ramazan çalmalar kapsamnda Kamerunun Kousseri kentine giden Cansuyu ekibi, ramazan nedeniyle bin 300 aileye gda paketi datt.

Türkiyeden gönderilen yardmlar da ihtiyaç sahiplerine ulatran ekipler, kestikleri 16 küçükba ile 12 büyükba hayvann etlerini ihtiyaç sahiplerine datt.

YOKSULLARA CAN SUYU

Dernein Kamerun Yardm Koordinatörü Murat Sali, Afrikada yardm çalmalarnn youn ekilde sürdürdüklerini söyledi.

Gda paketlerinin krsal bölgelerdeki okullarda datldn ifade eden Sali, paketlerde bir ailenin ramazan boyunca ihtiyacn giderecek kadar erzak bulunduunu vurgulad.

Sali, unlar kaydetti:

Bin 300 aileye gda paketi dattk. Ayrca kestiimiz kurbanlarn etlerini ihtiyaç sahiplerine dattk. Derneimizin önemli çalmalarndan biri olan canl hayvan datm kapsamnda da 8 aileye 16 küçükba canl hayvan vererek hanelerine ekonomik katk saladk. Yaplan bu hayrlarla Afrikann mazlum insanlarna bir nebze nefes aldrabilmeyi umuyoruz.

Ana Sayfaya Git