KAMYON DEHŞETİ

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda otomobil, kamyonetle çarpıştı. Kazada aynı aileden 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Haberler 08.05.2010 - 00:00 Son Güncelleme : 08.05.2010 - 00:00

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda özel otomobil kamyonetle çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. bölgedeki diğer kazalarda ise 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

ÖZKAN AİLESİ

Mahmut Özkan’ın (53) kullandığı 06 EZB 35 plakalı otomobil, Şanlıurfa-Diyarbakır kara yolunun Hilvan ilçesi Üçüzler köyü kesiminde sürücüsünün adı henüz öğrenilemeyen 63 DR 259 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ile Zübeyde Özkan öldü. Yaralanan 4 kişi, ambulanslarla Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırıldı. Bu arada otomobilde sıkışan sürücü Özkan’ın cesedi olay yerine gelen itfaiye ve sivil savunma ekiplerince yapılan çalışmanın ardından bulunduğu yerden çıkarıldı. Kaza nedeniyle kara yolunda ulaşım bir süre aksadı.

TORUNUNU EZDİ

Öte yandan, Bitlisin Ahlat İlçesi Ovakışla Beldesi’nde yaşayan Hasan Acar, kendisine ait 13 EA 431 plakalı minibüsünü evinin önüne park edip evine girdi. O sırada evin önünde oynayan Hasan Acarın torunu Esmanur Acar, park halindeki minibüsün aniden yokuş aşağı hareket etmesi sonucu tekerleklerin altında kalarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

MİNİBÜS DEVRİLDİ

Buarada, Karlıova ilçesi Harmantepe köyünden ilçe merkezine gelmekte olan Cemil Özmen yönetimindeki 12 KM0380 plakalı minibüs, köy yakınlarında virajı alamayarak uçuruma devrildi. Kazada, araç sürücüsü Cemil Özmen (31) ile Rüveyda Korkutata (4) olay yerinde öldü, yaralanan çilem ve Hecrin Korkutata ise Bingöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ana Sayfaya Git