Kamyon ezdi

Bismil ilçe merkezinde yolun karşısına geçmek isteyen küçük çocuk, saman yüklü kamyonun altında kaldı. Feci şekilde ezilerek hyatını kaybeden Barış Şimşekin cenazesi hastane morguna kaldırılırken, kaza sonrası kaçan sürücünün yakalanmasına çalışılıyor.

Haberler 10.07.2017 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaza sonras tepki gösteren vatandalar, Cadde de ne bir tabela, ne bir engel var. Araçlardan dolay kar dan kar ya geçmek imkansz. Araçlar çok hzl gidiyor, araçlar yol vermiyor. Karya geçmek için yola iniyoruz, kaç defa çarpma tehlikesi yaadk.

Bismil ilçe merkezinde yolun karsna geçmek isteyen küçük çocuk, saman yüklü kamyonun altnda kald. Feci ekilde ezilerek hyatn kaybeden Bar imekin cenazesi hastane morguna kaldrlrken, kaza sonras kaçan sürücünün yakalanmasna çallyor.

Alnan bilgiye göre, kaza dün ölen saatlerinde meydana geldi. Frat Mahallesi Eski Diyarbakr Caddesi üzerinde, yolun karsna geçmek isteyen Bar imek adl küçük çocua, sürücüsünün kimlii örenilemeyen saman yüklü 49 D 3317 plakal kamyon çarpt. Kazada feci ekilde ezilerek olay yerinde hayatn kaybeden imekin cenazesi olay yerine çarlan ambubansla Bismil Devlet Hastanesi morguna kaldrld.

YOLUN KARISINA GEçMEK STERKEN

Olay haber alan imekin yaknlar oley yeri ve hastane önünde atlar yakarken, kaza sonras kamyon sürücüsü kaçt. Kamyonu brakp kaçan 45 yalarndaki sürücünün yakalanmas için polis operasyon balatrken, semt sakinleri kazaya tepki gösterdi.

VATANDALAR TEPK GÖSTERD

Kaza sonras sitemde bulunan vatandalar olaya tepki gösterip öyle dedi; Cadde de ne bir tabela, ne bir engel var. Araçlardan dolay kar dan kar ya geçmek imkansz. Araçlar çok hzl gidiyor, araçlar yol vermiyor. Karya geçmek için yola iniyoruz, kaç defa çarpma tehlikesi yaadk. Bunun çözümünün bulunmasn istiyoruz. Yoksa burada baya tehlike olacak. Bir an önce çözüm bulunmas lazm

Ana Sayfaya Git