Kamyonet Yanarsa Çayı'na uçtu, arama kurtarma çalışmaları sürüyor

BATMAN'ın Beşiri ilçesine bağlı İki Köprü Beldesi yakınlarında içerisinde sürücü ile birlikte 2 ya da 3 kişinin bulunduğu belirtilen küçük baş hayvan yüklü kamyonet köprü üzerinden Yanarsu Çayı'na uçtu. Sağanak yağış nedeniyle su seviyesi yükselen çayda kaybolan kamyonettekilerin bulunması için AFAD ve jandarma ekipleri arama kurtarma çalışması başlattı.

Haberler 02.03.2018 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay saat 17.30 sralarnda Beeri ilçesine bal ki Köprü Beldesi yaknlarnda meydana geldi. Batmandan Siirt istikametine giden sürücüsünün kimlii ve plakas henüz belirlenemeyen küçük ba hayvan yüklü bir kamyonet, Garzan çayl olarak bilinen Yanarsu çaynn üzerindeki köprüden çaya uçtu.

ARAMA KURTARMA

Görgü ahitlerinin ifadesine göre sürücünün köprü üzerinde bir kediye çarpmamak için yapt ani manevra yüzünden kontrolden çkan kamyonetin çaya uçarak akntyla sürüklendii belirtildi. çevredekilerin ihbar üzerine içerisinde 2 veya 3 kiinin bulunduu komyonettekilerin kurtarlmas amacyla bölgeye sevk edilen AFAD ve jandarma ekipleri çalma balatt. Son günlerde saanak ya nedeniyle su seviyesi yükselen çayda AFAD ve jandarmann arama kurtarma çalmalar devam ediyor.

Ana Sayfaya Git