Kan bağışı yaptılar

Diyarbakır Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanlarından kan bağışı kampanyasına destek

Haberler 27.06.2020 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Tarm ve Orman l Müdürlüü personelleri, Kzlayn kan ba kampanyasna destek verdi.

Tarm ve Orman l Müdürlüü kampüsünde açlan stantta çalanlar kan banda bulundu. Korona virüs tedbirlerine uygun yaplan kampanyada konuan Tarm ve Orman l Müdürü Mustafa Ertan Atalar, Kzlay Güneydou Anadolu Kan Merkezi Bölge Müdürü Dr. Naif Ylmazn çars üzerine kan ba kampanyasna katldklarn söyledi. Atalar, Korona virüs sürecinde her zaman kan bana ihtiyaç duyulan bu ortamda Tarm ve Orman l Müdürlüü çalanlar olarak kan bana destek verdik.

KAN BAII YAPILDI

Pandemi sürecinden her zamankinden daha çok kan bana ihtiyaç var. Hastalarmzn ifa bulmas için biz bu duyarll gösterip Tarm ve Orman l Müdürlüü çalanlar olarak kan ba yapmak için kan ba standnda bulunuyoruz. Hastalarmza ifa olmasn diliyoruz. Biz vatandalk görevimizi yerine getirerek bir nebze de olsa insanlarn yardmna komay amaçladk. nallah gayretlerimiz sonuç verir. Bir can çok önemlidir, bu nedenle herkesin insanlk görevini yapmasn bekliyoruz ve bütün insanlar kan bana çaryoruz. Buradan GAP Uluslararas Tarmsal Aratrma ve Eitim Merkezi Müdürü Mehdi Sümerliye de sesleniyorum, bizler Tarm ve Orman l Müdürlüü çalanlar olarak kan bana kanlarmz vererek destek olduk. Sizler de kan ba yapmaya var msnz dedi.

Kzlay Güneydou Anadolu Kan Merkezi Bölge Müdürlüü adna Koordinatör Mehmet Müjde, Bölge Müdürü Dr. Naif Ylmazn balatm olduu kan ba kampanyasna verdikleri destekten dolay Tarm ve Orman l Müdürü Mustafa Ertan Atalar ve çalanlara teekkür etti.

Ana Sayfaya Git