Kan davası terörü!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde otomatik silahlarla taranan taksideki 4 kişiden 2'si yaşamını yitirirken, 1'i yaralandı. Diğer 1 kişi ise şans eseri olaydan yara almadan kurtuldu. Polis, olayın ardından kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Haberler 27.03.2017 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dün sabah saat 06.30 sralarnda eref Altuntan kulland 35 FH 866 plakal taksinin önü, zmir- Aydn karayolu Ödemi Köprüsünde bir otomobil tarafndan kesildi. Otomobilden ininler, otomatik tüfeklerle içinde 4 kiinin bulunduu taksiyi tarad. Saldrganlar ardndan otomobille kaçarken, çok sayda kurunun isabet ettii taksinin oförü eref Altunta yaralanrken, yolcu olarak bulunan 5 çocuk babas 39 yandaki Mehmet Saraç, kardei 29 yandaki Özcan Saraç yaraland. Aabeyleri 45 yandaki Nevzat Saraç ise ans eseri olaydan yara almadan kurtuldu.

Torbal Devlet Hastanesine kaldrlan üç yaraldan Mehmet ve Özcan Saraç, doktorlarn müdahalesine ramen kurtarlamad. Burnundan yaralanan taksici Altuntan tedavisinin ise sürdüü örenildi.

KAN DAVASI OLABLECEK

Olayda yaamn yitiren Mehmet ve Özcan Saraç kardelerin Torbal Güne Sanayi Sitesindeki bir gece kulübünün iletmecisi olduklar ve evlerine dönerken olayn meydana geldii örenildi. Polis olayn Urfal Kran ve Diyarbakrl Saraç aileleri arasnda kan davasndan kaynaklanm olabilecei üzerinde dururken, saldrganlarn yakalanmas için çalma balatt.

20 Austos 2013 tarihinde Torbaldaki bir barda çkan kavgada Cuma Saraç, öldürüldü. Bu olayn ardndan 12 Kasm 2014 tarihinde yeeni öldürülen Sedat Saraç ile Torbalda diçide karlat aralarnda husumet bulunan Bahri Kran arasnda kavga çkt. Silahlarn konutuu kavgada Sedat Saraç ve kran birbirlerini yaralad. Kran, kaldrld hastanede yaamn yitirirken Sedat Saraç tutukland.

Bugün yaanan olayda ise Sedat Saraçn aabeyleri Mehmet ve Özcan Saraç, bindikleri taksinin otomatik silahrla taranarak öldürüldü.

Ana Sayfaya Git