Kanalda ölü bulundu

VAN'ın Edremit ilçesinde dün kaybolan 8 yaşındaki Berhan Kıyak'ın, evlerinin yakından geçen hidroelektrik santraline ait havuzun kanalında cesedi bulundu.

Haberler 04.04.2018 - 08:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Edremit ilçesi çiçekli Mahallesinde dün saat 16.00 sralarnda oynamak için evlerinden çkan ilkokul 2nci snf Berhan Kyak, geri dönmedi. Ailenin tüm çabalarna karn küçük Berhana ulaamaynca, jandarma ve polise haber verdi. Bunun üzerine bölgeye lçe Jandarma Komutanl, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ve l Afet ve Acil Durum Müdürlüü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Ekipler, Berhan Kyakn mahalleden geçen tarihi amran Kanalna dümü olabilecei ihtimali üzerine bölgedeki baraj kapaklarnn kapatlmasn istedi. Kapaklarn kapatlmasyla su seviyesi dütü. Gece geç saatlere kadar sonuç alnamaynca, arama çalmalarna ara verildi.

CESED BULUNDU

çalmalar, sabahn erken saatlerinde yeniden balad. Yaplan aramalar sonucu Berhan Kyakn, evlerinin yaknndaki hidroelektrik santraline ait havuzun kanal zgaralarna taklm cesedi bulundu.

Berhan Kyakn cesedi, olay yerinde yaplan incelemenin ardndan otopsi yaplmak üzere Van Bölge Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld. Babas inaat içisi olan Berhan Kyakn 5 kardein en küçüü olduu bildirildi.

Ana Sayfaya Git