Kanlıların evi taradı!

Diyarbakır’da 3 kişi kan davalısının evine kurşun yağdırdı

Haberler 09.09.2019 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 3 ahs kan daval olduklar kiinin evini silahla yaym ateine tuttu. Açlan ate sonucu ölen yada yaralanan olmazken, olay yerinden geçen ticari taksi kurunlarn hedefi oldu.

Olay, Diyarbakrn merkez Balar ilçesi 5 Nisan Mahallesi 858 ve 853 sokak kesiiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eyhmus K., Engin K. ve soy ismi örenilmeyen Ercan isimli ahs motosikletle sokaa girerek daha önce aralarnda kan davas bulunan Necla A. ve Rojda A. isimli kiilerin evine ellerinde bulunan tabaca ile rastgele ate ederek kaçt. Açlan ate sonucunda olay yerinde geçen bir ticari taksi kurunlarn hedefi olurken yaklak 12 el ate edilmesi sonucunda kurunlar evin penceresine isabet etti.

ANS ESER ÖLEN VE YARALANAN OLMADI

Kurunlarn isabet ettii evde bulunan kadnlar can havli ile kendilerini yerlere atarak vurulmaktan son anda kurtulurken, silah seslerinin kesilmesi sonras evde bulunanlar oka girdi. Olayn etkisinden baygnlk geçiren baz aile fertleri için olay yerine ambulans çarlrken, salk ekipleri müdahalede bulundu. Polis ekipleri bölgede incelemede bulunurken, kaçan ahslarn yakalanmas için çalma balatld.

Ana Sayfaya Git