Kaplıcaya Yatırım

Çermik’e daha önce 60 milyon TL yatırım yapan iş adamı Hamza Öner, 40 milyon TL daha yatırım yapıyor.

Haberler 21.08.2017 - 00:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çözüm sürecinin balamasyla birlikte ifal kaplca suyuyla ünlü çermik ilçesine 60 milyon lira yatrm yaparak, Helinamin çermik Termal Tatil Köyünün 1nci etabn hizmete sunan i adam Hamza Öner, çözüm süreci bitince skntlar yaamasna ramen yatrmdan vazgeçmedi. Öner, ilçeye imdi de 40 milyon liraya mal olacak bir SPA merkezi kazandrmak için kollar svad. Termal köyün açlndan dolay memnuniyetlerini dile getiren vatandalar da bu yatrmn Dou Anadolunun kalknmas açsndan güzel bir adm olduunu düünüyor.

yi döneme geri döndük

Tatil köyünün ilk etab için 60 milyon liralk bir yatrm yaptklarn ifade eden Öner, u an ailelerimiz tatil yapyor. Bu yl için SPA merkezimize balyoruz. Yaklak 40 milyonluk bir yatrm olacak. 2018in ortalarnda yaklak 100 milyonluk bir yatrm bitirmi olacaz. 10 günlük hisseli devreler halinde tüketiciye satyoruz. Tapu veriyoruz. Ömür boyu buray kullanabiliyorlar. Biz buraya çözüm sürecinde yatrma baladk. çözüm süreci bozulunca bizde skntlar yaadk ama imdi o iyi döneme geri döndük. imdi ivme yukarya döndü. Hafta sonlar Güneydoudaki bütün illerden ilçeye tantm turlar düzenliyoruz. Her hafta sonu yaklak bin kii getiriyoruz. Yaptklarmzn yüzde 80ini sattk dedi.

36 hastala iyi geliyor

Kaplca suyunun yaklak 36 hastala iyi geldiini ifade eden Öner, Kaplcamz mineral bakmndan Türkiyede birinci dünyada ikinci. Birçok hastala direk etki yapyor. Cilt hastalklar, kadn hastalklar, romatizma, sinir hastalklar gibi birçok hastala iyi geliyor. Evlerimizin içinde kaplca suyumuz mevcut. Üyelerimiz bu sudan faydalanabiliyor. Evlerimizin hepsinde hamam var. Küvetlerimiz var, termal kaplca var. Otel konforunda ev rahatln sunuyoruz. nsanlar sadece valizlerini alp geliyor diye konutu.

Dounun kalknmas için güzel bir adm

Elazdan geldiini ve iki devremülk aldn aktaran Fethi Aydemir ise Memnunuz. Eimde romatizma var. nallah iyi gelecek. Dounun kalknmas için ve aradaki ekonomik açn kapanmas açsndan güzel bir adm olduunu düünüyorum ifadelerinde bulundu.

Ana Sayfaya Git