Karacadağ Yönetimi Toplandı

Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı,Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Diyarbakır’da yapıldı.

Haberler 09.06.2017 - 10:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Toplantya Diyarbakr Valisi Hüseyin Aksoyun yansra Büyükehir Belediye Bakan Vekili Cumali Atilla, Karada Kalknma Ajans Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral, Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Ahmet Sayar katld.

2017 YILI PROJELER

Yaplan toplantda 2017 yl çalma program ve bütçesi çerçevesinde; Kalknma Ajanslar Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmelii ve Kalknma Ajanslar Destek Yönetim Klavuzuna (DYK) uygun olarak 03.03.2017 tarihinde Teknik Destek Program konular üstünde duruldu. 2017 Yl Teknik Destek Program (Mart Nisan Dönemi) kapsamnda Karacada Kalknma Ajansna (Krk be) destek talebi teslim edildi.

TESLM ALINAN DESTEKLER

Kalknma Ajanslar Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmelii ile Kalknma Ajanslar Destek Yönetim Klavuzuna uygun ekilde, teslim alnan destek taleplerinin ön incelemeleri ile nihai deerlendirmeleri, deerlendirme komisyonu kararlar görüüldü. Toplantda ayrca; 2018 yl bütçe hazrlk çalmalar, yeni yaplacak olan Organize Sanayii Bölgeleri, mevcut olanlarn durumlar ile ilgili yaplan çalmalar konuuldu.

Ana Sayfaya Git