Karacadağ'da stres attılar

Bağlar Belediyesi’nin ücretsiz TYT-AYT eğitim merkezinde eğitim alarak üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler, yaklaşan sınav maratonu öncesinde alışılmışın dışında bir etkinliğe imza atarak stres attı.

Haberler 17.01.2022 - 00:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lk kez 2019 ylnda uygulamaya konulan ve son üç ylda elde edilen baarlarla gündeme gelen Balar Belediyesi Eitim Merkezinde örenim gören üniversite adaylar, bölgenin can damar olan Karacadada elenceli bir organizasyona imza att.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimat ve desteiyle organize edilen programla iki bin metre yükseklikteki dan eteklerine gelen örenciler, kayak yaparak karn keyfini çkard. Baz örenciler saz ve gitar çalarak organizasyona renk katarken, dier örenciler ark ve türkülerle buna elik etti. Renkli görüntülerin yaand organizasyonda mangal partisinde bir araya gelerek günü sonlandran örenciler, yaklaan üniversite snav öncesinde hem stres att, hem de motivasyonlarn yükseltti.

BAKAN BEYOLU BZE HER TÜRLÜ MKANI VEREREK DEERL OLDUUMUZU HSSETTRYOR

Organizasyondan duyduklar memnuniyeti dile getiren üniversite aday gençler, eitim faaliyetlerine verdii önem nedeniyle Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti. Özel eitim kurumlarnda olmayan imkanlara sahip olduklarna dikkat çeken örenciler,Eitim merkezimiz mükemmel imkanlara sahip. Baarl olmamz için tüm imkanlar seferber edilmi. Alannda uzman hocalarla çalyoruz. Karacadada hem kayak yaptk, hem elendik. Snav stresinden uzaklatk ve motivasyonumuz artt. yi bir eitim almamz için gerekli olan tüm koullar yerine getiren Balar Belediye Bakanmz sayn Hüseyin Beyoluna çok teekkür ediyoruz. fadelerini kullandlar.

Ana Sayfaya Git