Karakola Saldırı

Midyat'ta PKK karakola bombalı araçla saldırı düzenlendi, 1 astsubay ile 2 korucu şehit oldu. İki güvenlik görevlisi de yaralandı.

Haberler 26.05.2016 - 08:56 Son Güncelleme : 26.05.2016 - 08:56

Mardinin Midyat İlçesindeki Anıtlı Köyünde bulunan Anıtlı Jandarma Karakoluna, PKKlı teröristler bombalı araçla saldırı düzenlendi. 1 astsubay ile 2 korucunun şehit olduğu ve 2 güvenlik görevlisinin de yaralandığı saldırıdan sonra bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Midyatın Anıtlı Köyünde bulunan Anıtlı Jandarma Karakol Komutanlığına bu akşam saat 20.15 sıralarında PKKlı teröristler tarafından bombalı araçla saldırı düzenlendi.

BOMBALI SALDIRI DÜZENLENDİ

PKKlıların bomba yüklü araçla yaklaştığını fark eden karakolda görevli korucuların ateş açması üzerine teröristlerin aracı karakol yakınlarında infilak ettirdiği belirtildi. Şiddetli patlamada ilk bilgilere göre karakol komutan yardımcısı astsubay ile 2 geçici köy korucusu şehit oldu, 2 güvenlik görevlisi yaralandı. Saldırının ardından bolgeye ambulanslar ve takviye birlikler sevk edildi.

Saldırıda yaralanan ve 1inin durumunun ağır olduğu belirtilen 2 güvenlik görevlisi Midyat Devlet Hastanesine getirildi. Güvenlik güçleri PKKlıları etkisiz hale getirmik için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır