Karantina bölgesi unutulmadı!

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yeni tip korona virüs salgını nedeniyle karantinaya alınan 5 Nisan Mahallesindeki vatandaşların gıda ve temel ihtiyaçlarını karşıladı. Belediye ekipleri sebze, meyve ve gıdadan oluşan kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Haberler 10.06.2020 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediyesi, yeni tip korona virüs salgn ile mücadelede sosyal ve gönül belediyecilik örneklerini sergilemeye devam ediyor. Son zamanlarda vaka saysnn artt Balarda karantinaya alnan vatandalarn ihtiyaçlarn Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu karlad.

KARANTNADAKLER UNUTULMADI

Hastalk nedeniyle evlerinden çkamayan vatandalara ulaarak taleplerini örenen Bakan Beyolu, daha sonra özel ekip oluturarak gda ile sebze ve meyveden oluan ihtiyaçlarn vatandalara ulatrlmasn salad. Karantinada kalan vatandalar belediye ekiplerini karlarnda görünce bu durumdan duyduklar memnuniyeti dile getirerek, Balar Belediye Bakanmza bizi unutmad için çok teekkür ediyoruz dedi.

Balar Belediye Bakan Beyolu da Karantinada kalan vatandalarmzn ihtiyaçlarn kendi imkanlarmzla karladk. Sosyal ve gönül belediyecilii anlaymzn gerei budur diye konutu.

Mahalleye giri ve çklar yasaklanrken, Balar Belediyesi zabta ekipleri sokak ve caddelerin banda nöbet tutarak kontrolü salyor.

Ana Sayfaya Git