Karantinada olmaları lazım

Diyarbakır'da karantinada olması gereken 2 kişi seyahat ederken yakalandı

Haberler 30.09.2020 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan ilçesinde karantinada olmas gereken 2 kii seyahat ederken, jandarma ve polis ekipleri tarafndan kontrol noktasnda yakaland

Alnan bilgiye göre, hakknda karantina karar bulunan bir ahs Silvandan Diyarbakra giderken jandarma ekipleri tarafndan yakaland. ahsn sorgulamasnda karantinada olmas gerektii ortaya çkt.

Baka bir kii ise Diyarbakrdan Silvan ilçesine gelirken yakaland. Polis ekipleri tarafndan yaplan yol kontrollerinde sorgulamas yaplan ahsn karantinada olmas gerektii belgelendi. Her iki ahsa cezai ilem uygulanrken, ahslar Silvan Salk Müdürlüü denetim ekipleri tarafndan Diyarbakrdaki yurtlara yerletirildi.

DENETMTE YAKALANDILAR

Silvan lçe Salk Müdürü Mahmut Utangaç, 2 kiinin karantina karar olmasna ramen evden çkp seyahat ettiinin belirlendiini söyledi. Utangaç, 2 kii jandarma ve polis ekiplerimizin yapm olduu yol kontrolleri srasnda yakalanm gerekli cezai ilem uygulanm ve ahslar Diyarbakrdaki yurtlara yerletirilmitir. Denetimlerimiz hem evde hem de kontrol noktalarnda devam etmektedir. Vatandalarn madur olmamalar adna karantina süreçlerin evde tamamlamalar gerekmektedir. Aksi takdirde cezai ilem ile birlikte ahslar yurtlara yerletirilecektir dedi.

Ana Sayfaya Git