Karantinadan çıktı soluğu sokakta aldı

Eşi Dürdane Beyoğlu’nun korona virüs testinin pozitif çıkması üzerine tedbir amaçlı olarak evinde kendisini izole ettiren Diyarbakır’ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 14 günlük karantina sürecinden sonra ilk iş olarak mahalle ziyaretlerine çıkıp vatandaşlarla buluştu.

Haberler 29.09.2020 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, karantina sürecinden ilk i olarak bundan önce yapt gibi esnaf ve vatandalar ziyareti gerçekletirdi. Balarn kalbi saylan Dörtyol bölgesinde Nüket Cokun, Girne, Gürsel ve Fatih caddelerine çkarma yapan Bakan Beyolu, esnaflarla ve vatandalarla bir araya gelerek belediyenin çalmalar hakknda bilgi alveriinde bulundu. Beyolu, kentsel dönüümde ilk etap çalmalarnn uygulanaca Kaynartepe Mahallesinde de incelemelerde bulunarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandalarn gündeminde Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan onaylanarak Resmi Gazetede yaymlanan kentsel dönüüm projesi vard. Balarn kurtuluunun kentsel dönüüm olduunu belirten vatandalar, projenin onaylanmasndan dolay sevinçli olduklarn dile getirdi.

BALAR, MODERN BR EHR OLACAK

Vatandalarn sorun ve taleplerini dikkatli bir ekilde dinleyen Beyolu, kentsel dönüümde ilk etabn Kaynartepe Mahallesinde yaplacan, ilçenin modern bir ehir yapsna dönütürülmesini amaçlayan projenin aamal olarak eski Balar bölgesinin genelinde uygulanacan kaydetti. lk etabn 6 bin 500 insann yaad alan ilgilendirdiini, yaklak bin 300 yapnn bu kapsama alnacan ifade eden Beyolu, Neredeyse 18 ay boyunca her gün bir araya geldiimiz vatandalarmz çok özlemitik. Bu nedenle karantinadan sonra ilk i olarak kendileriyle bulutuk. Kentsel dönüümün balayacak olmasndan dolay vatandalarmz mutlu ve memnun. Halkn destei tam. nallah bu güzel proje ile eski Balar bölgemiz, dier ehirler gibi modern ve gelimi bir ehir haline gelecek dedi.

Ana Sayfaya Git