Karayolunda can pazarı!

Diyarbakır'da meydana gelen trafik kazalarında, üç kişi yaşamını yitirdi. 30 kişi de yaralandı.

Haberler 02.04.2018 - 08:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eil ilçesinden Diyarbakra gelen Semih Ayyldz yönetimindeki 21 AC 779 plakal yolcu minibüsü, Diyarbakr Elaz karayolu 14. kilometresinde Abdulvahap Kayann kulland 65 MM 739 plakal otomobil ile çarpt. çarpmann etkisiyle otomobil yoldan çkarak tarlaya girdi. Kazada, her iki araçta, aralarnda kadn ve çocuklarn da bulunduu 25 kii yaraland. Yarallar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeitli hastanelere kaldrld. Bir süre trafie kapanan yol, araçlarn çekilmesiyle yeniden ulama açld.

OTOMOBL çARPTI

Günün ilk kazas, önceki akam saatlerinde, merkez Balar ilçesi Baclar Mahallesi anlurfa yolu üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün ad örenilemeyen 21 BS 053 plakal otomobil, yolun karsna geçmeye çalan Hatice Aktopraka (50) çarptktan sonra, kaldrma çarparak taklalar att. Araç, park halindeki iki vincin arasna skarak durdu.

Hafif yaralanan sürücü ve yannda bulunan ahs kazann ardndan olay yerinden kaçt. Ar yaralanan kadn Aktoprak ise, ambulansla kaldrld hastanede yaplan müdahalelere ramen hayatn kaybetti. Aracn sürücüsü bir süre sonra karakola giderek, polise teslim oldu. Kazayla ilgili inceleme balatt.

ÜNVERSTES ÖLDÜ

Öte yandan, gecenen ikinci kazas ise Baclar Mahallesi Newroz Park civarnda meydana geldi. Dicle Üniversitesi lahiyat Fakültesi 4üncü snf örencisi olan Salih Demirkaleye, bisikletiyle kald yurda giderken plakas örenilemeyen bir araç çarpt. Aracn sürücüsü kaza yerinden kaçarken, Demirkale yaral olarak hastaneye kaldrld. Üniversite örencisi, bütün müdahalelere ramen sabah saatlerinde hayatn kaybetti. Kazayla ilgili soruturma balatlrken, sürücünün kaçtktan birkaç saat sonra yakaland örenildi. Salih Demirkalenin taziyesi, Bismil ilçesinin Doruk (Gir izr) köyünde olacak.

SURUç YOLUNDA KAZA

Kaza, dün gece, Gaziantep- anlurfa yolunun 36nc kilometresinde meydana geldi. Hüseyin Oygur, plakas örenilemeyen otomobili arzalannca yolun sanda durup, tamirci Muzlum çetini arad. çetin, ksa sürede olay yerine gelip, otomobili onarmaya çalt.

OTOMOBL ONARIRKEN

Bu srada sürücüsünün ismi ve plakas örenilemeyen otomobil, arzalanan arac onarmaya çalan Hüseyin Oygur ile tamirci Mazlum çetine çarpp, kaçt. Yoldan geçenlerin ihbaryla olay yerine gelen salk görevlileri, yaralanan çetin ile Oygura müdahale etti. Mazlum çetin, salk ekibinin tüm müdahalelerine ramen kurtarlamad. Ar yaral Hüseyin Oygur ise ambulansla Mehmet Akif nan Devlet Hastanesine götürüldü. Jandarma, kaçan otomobil sürücüsünün yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git