Kardeş borsa protokolü

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) ile Polatlı Ticaret Borsası (PTB), karşılıklı bilgi, tecrübe alışverişini arttırmak, borsaların gelişimine katkı sağlayacak ortak projeler yürütmek ve hizmet kalitesini arttırmak amacıyla birlik ve beraberlik adına "Kardeş Borsa" olarak çalışmalara başladı. İki borsa yöneticileri arasında kardeş borsa protokolü imzalandı.

Haberler 19.03.2022 - 02:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ)-Diyarbakr Ticaret Borsasnda gerçekletirilen Karde Borsa protokolüne Polatl Ticaret Borsas Bakan Yahya Toplu, Polatl Ticaret Borsas Meclis Bakan Osman Özel, Diyarbakr Ticaret Borsas Bakan Engin Yeil, DTB Meclis Bakan Ahmet Ay, DTB ve Polatl Ticaret Borsas Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri katld.

Karde Borsa Protokolünde konuan Yeil, Diyarbakr Ticaret Borsas ve Polatl Ticaret Borsas arasnda karlkl iletiimi güçlendirmek, hizmet standard ve kalitesinin artmasn salamak amacyla bir araya geldiklerini söyledi.

KARDE BORSA PROTOKOLÜ

Diyarbakr Ticaret Borsasnn günden güne hizmet kalitesini artrdn belirten Yeil, Borsamz ve Polatl Ticaret Borsamz arasnda karlkl iletiimi güçlendirmek, hizmet standard ve kalitesinin artmasn salamak karde borsa protokolünü imzalamaktayz. Bu protokolümüzle birlikte ortak toplantlar, ortak projeler ve faaliyetler düzenleyerek Tarm ve Hayvanclk öncelikli olmak üzere, sektörlerin gelimesini salamak, illerimiz özelinde ülke ticaretini ve ihracatn canlandrarak daha üst seviyelere tamak ve her iki bölgeyi ticari ve turistik açdan birer cazibe merkezi haline getirebilecek çalmalar yürütmek ve bu faaliyetlerde birlikte hareket etmek öncelikli hedeflerimiz arasndadr dedi.

Polatl Ticaret Borsas Bakan Yahya Toplu ise Diyarbakr Ticaret Borsas ile karde borsa olma mutluluunu yaadklarn ifade ederek karlkl yaplacak projelerle çok iyi ilerin yaplacana inandn söyledi.

Yaplan konumalarn ardndan Diyarbakr Ticaret Borsas ile Polatl Ticaret Borsas arasnda Karde Borsa Protokolü imzaland.

Ana Sayfaya Git