Kardeş öğretmenleri ağırladı

DÜ Rektörü Karakoç, öğretmen kardeşleri makamında ağırladı

Haberler 25.11.2021 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç 24 Kasm Öretmenler Günü münasebetiyle öretmen Merve Ceylan ile üheda Ceylan kardeleri makamnda arlad.

DÜ Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç öretmenleri bu özel günde makamnda arlamaktan mutluluk duyduunu dile getirerek, Öretmenler insann ufkunu aydnlatr, etrafa sevgi ile yaklar, sevgi alar, böylelikle hep sevgiden yanadr dedi.

SZLER ANNE VE BABADAN SONRA çOCUA EN çOK HAKKI GEçEN KLERSNZ

Öretmenlerin aileden sonra, çocuklarn adm att ikinci yerin okullar olduuna vurgu yapan DÜ Rektörü Karakoç, Sizler anne ve babadan sonra çocua en çok hakk geçen kiilersiniz, siz öretmenler sevgi elçilerisiniz. Bu vesile ile hem sizlerin hem çocuklarmzn yetimesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarl ilgiyi gösteren tüm öretmenlerin öretmenler gününü kutluyorum diye konutu.

Merve Ceylan, nazik davetten duyduu mutluluu Rektör Karakoç ile paylaarak, Dicle Üniversitesi Mimarlk Fakültesinin kendi okullarna yapt sondaj çalmalarna destek saladn ve masal bank temin ederek köydeki okullarna ulatn söyledi. Artk okulun deposundan kesintisiz temiz su ihtiyacnn karlandn belirten Ceylan, Rektör Karakoça ve Mimarlk Fakültesi Dekan Mine Barana teekkür etti.

Ana Sayfaya Git