Kardeşim yoğun bakımda!

Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimi Özkul, hakkında çıkan iddiaları yalanladı

Haberler 08.05.2021 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Bahekimi Dr. Sedat Özkul, sosyal medyada hakknda çkan iddialara ilikin açklama yapt.

Özkul, yapt açklamada, hastanenin bir youn bakm ünitesini kardeine ayrd, o kata baka hasta almad ve girileri kontrole balad yönündeki iddialarn gerçek olmadn aktard.

Geçen ay kardei Vedat Özkulun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tansyla hastanenin yeni servisine yat yapldn bildiren Özkul, genel durumunun kötülemesi üzerine youn bakma alndn ve tedavinin youn bakmda halen devam ettiini belirtti.

HALEN YOUN BAKIMDA

Özkul, öyle devam etti:

Hastanemizde Kovid-19 için 15 youn bakm yata bulunmakta. An itibariyle 3 youn bakmda, serviste ise 8 hastamz mevcuttur. Youn bakm hastalar içinde genel durumu en kötü olan hasta Vedat Özkuldur. Bu süre içerisinde hastanemize bavurup servis veya youn bakma yatak olmad için alnmayan veya tedavisi yarm kalan hiç bir hasta mevcut olmad gibi baka bir hastaneye sevk edilen youn bakm hastas da olmamtr. Kovid-19 sürecinin bu üçüncü dalgasnda hastanemizde youn bakm servisinde, u ana kadar youn bakm yatak sknts hiç olmamtr. Mart, nisan ve mays aylarnda youn bakma yatan hasta says toplam 13tür. Sosyal medyada baz ajanslarn yazd haberler ve yazlar tamamen aslsz ve karalama kampanyasndan baka bir ey deildir.

Ana Sayfaya Git