Kasadan çıkmıyor!

Beyoğlu, belediyenin kasasından para çıkmadan bulduğu kaynaklarla son üç yılda binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşın yüzünü güldürdü.

Haberler 04.01.2022 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Baarl sosyal ve gönül belediyecilii örnekleriyle gündeme gelen AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, belediyenin kasasndan para çkmadan bulduu kaynaklarla son üç ylda binlerce ihtiyaç sahibi vatandan yüzünü güldürdü.

çeitli ilemler için belediyeye ba yapmak isteyenlerden bunun yerine ihtiyaç sahiplerine datlmak üzere marketlerde geçerli olan al veri kartlar almalar isteniyor.

Gda paketi olayn vatanda rencide olmasn diyerek kaldran Bakan Beyolunun uygulad bu yöntemle belediye kazançl çkarken, binlerce ihtiyaç sahibinin gda ve benzeri ihtiyaçlar da karland ifade edildi.

HEM HTYACI KARILANAN HEM BAI YAPAN MEMNUN

Bürokratik engelleri kaldrarak zaman kaybedilmeden pratik çözüm olmas nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandalarn takdirini kazanan bu uygulama belediye üzerinden çeitli konularda ilem yapan firma ve iletme sahipleri tarafndan da memnuniyetle karlanyor.

Sigara ve alkolün kapsam d brakld alveri kartlarn, ev ve mahalle ziyaretlerinde bir araya geldii ihtiyaç sahibi vatandalara kendi elleriyle takdim eden Bakan Beyolu, ayrca belediye birimlerine,buraya gelen hiçbir vatanda sorununu çözmeden göndermeyeceksiniz. Belediye kaps halkn kapsdr ve burann sahibi de halktr talimatn verdi.

Ana Sayfaya Git