Kaşla göz arasında tezgahın altından telefonu çaldı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir cep telefonu dükkanına müşteri kılığında giren şahıs, kaşla göz arasında tezgahın altında bulunan cep telefonunu çaldı. Görüntü kayıtlarından tespit edilen şahıs, polisin çalışmaları sonucunda yakalandı.

Haberler 31.10.2017 - 07:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, önceki gün 15.00 sularnda Balar ilçesi Nükhet Cokun Caddesi üzerindeki bir telefon maazasnda meydana geldi. yerinin güvenlik kamerasna yansyan görüntülere göre, müteri klnda cep telefonu maazasna giren 20 yalarndaki ahs, dükkanda buluna çraa sorular sormaya balad. Dükkan sahibini beklediini söyleyen ahs oturup, oyalanmaya balad. çran bilgisayara daldn gören ahs, tezgah üzerindeki etiketlerle uramaya balad. Bu srada tezgahn hemen altnda buluna 600 lira deerindeki cep telefonunu gören ahs, buna younlat. çran kendisine bakmadndan emin olan ahs, tezgahn altndaki telefonu el çabukluuyla alarak cebine koydu. Telefonu çalan ahs, ardndan da hiçbir ey yokmu gibi dükkandan ayrld.

Olaydan bir gün sonra cep telefonun kaybolduu anlayan i yeri sahibi Resul çakr, güvenlik kameras görüntülerini inceledi. Telefonun çalndn anlayan çakrn durumu polise bildirilmesinin ardndan görüntüler polis ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili çalma balatan polis ekipleri, çok geçmeden ahs yakalad.

Polisimizi daha çok görmek istiyoruz

Olayla ilgili açklamalarda bulunan iyeri sahibi çakr, 7 senedir esnaflk yaptn ve böyle olaylarn yaanmamasn istediklerini belirterek, Bir gün önce acilen iim çkt için dükkanda eleman brakarak çktm. Eleman dükkandayken bir ahs gelip telefonu alp gitmi. Ben bir gün sonra fark ettim telefonun olmadn. Kameralar inceleyince telefonu çocuun alp gittiini gördüm. Karakola gidip ikayetçi oldum. Sa olsunlar güven timleri yakalam hrsz zaten. stemiyoruz burada hrszlk, kapkaç olsun. Güven timleri yeterince geziyor ama yine de bu olaylar oluyor. Bu sokaklarda daha fazla polisimizi görmek istiyoruz. Telefon 600 TL civarnda bir deerdeydi dedi.

Ana Sayfaya Git