Katil, eşi çıktı!

Bağlar ilçesinde oturduğu evde silahla vurulan Mücella Demir’in, cezaevi firarisi olan eşi tarafından katledildiği ileri sürüldü. Cinayetten sonra olay yerinden kaçan erkeğin, kayıplara karıştığı öğrenildi.

Haberler 24.07.2020 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Balar ilçesinde oturduu evde silahla vurulan Mücella Demirin, cezaevi firarisi olan ei tarafndan katledildii ileri sürüldü.

Diyarbakrn merkez Balar ilçesine bal Yunus Emre Mahallesinde yaayan Mücella Demiri (34) katleden erkein, cezaevi firarisi ei olduu ileri sürüldü. Önceki akam yaanan olayda, silah seslerinin geldii 946. Sokaa giden polisler, Mücella Demiri yaad evde ateli silahla vurulmu halde buldu. Ar yaral olan Demir, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldrld, ancak tüm müdahalelere ramen kurtarlamad.

Olayla ilgili soruturma balatlrken, Demirin evli olduu erkek tarafndan sistematik ikence gördüü, söz konusu erkein ksa bir süre önce cezaevine girdii ve daha sonra firar ettii iddia edildi.

KENCE SOKAA TAINDI

Son 3 ay boyunca 6 çocuu ile evden çkmayan Demirin, evli olduu erkek tarafndan sürekli darp edildii ve bu olayn çou zaman sokaa tand, komularn yaanan ikenceye tank olduklar örenildi. Demir cinayeti ile ilgili konuan komular, ei tarafndan ikence uygulandn, son olarak ateli silahla vurduunu belirtti.

Öte yandan Demir yaral haldeyken çarlan ambulansn, yaklak bir saat sonra geldii belirtildi. Cinayetten sonra olay yerinden kaçan erkein, kayplara kart örenildi.

Ana Sayfaya Git