Katil zanlısı, kuzenine sağdıç olmaya hazırlanırken yakalandı

ADANA'da oto kiralama işi yapan 38 yaşındaki Cem Atalmış'ı, işkence yaptıktan sonra tabancayla öldürüp, cesedini gömdüğü iddiasıyla aranan 33 yaşındaki Deniz Tekin, kuzeninin düğünde sağdıç olmaya hazırlanırken yakalanıp gözaltına alındı.

Haberler 05.04.2017 - 07:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Seyhan lçesinde 21 Martta ev alma bahanesiyle 120 bin lirasn dolandrdklar oto kiralama ii yapan Cem Atalm öldürüp cesedini gömen katil zanllarndan 30 yandaki Mehmet Tekin, stanbulun Silivri lçesinde yakalad. Cinayeti amcasnn olu Deniz Tekinin ilediini ileri süren Mehmet Tekin, cesedi gömdükleri yeri gösterdi. Kaz yapan polis ekipleri Cem Atalmn cesedini buldu. Mehmet Tekin ise çkartld mahkemece tutukland.

Cinayetten sonra Diyarbakrn Bismil ilçesine kaçan Deniz Tekini yakalamak için çalma yapan Cinayet Bürosu ekipleri, zanly pazarda alveri yaparken kovalamaca sonrasnda yakalad. Evlenmek üzere olan kuzenine sadç olmaya hazrlanan Deniz Tekinn, yakalandktan sonra polislere, Düünden sonra gelseydiniz bari, kuzenimin düününe katlsaydm dedii örenildi.

Adanaya getirilen Deniz Tekin, sorgusunda cinayeti gasp yapmak için ilediklerini itiraf etti. Sorgusu tamamlanan Deniz Tekin, sevk edildii mahkemece tutukland.

Ana Sayfaya Git