Katılımcı yönetimi hazmedemiyorlar

Vali Güzeloğlu'nun "katılımcı ve paylaşımcı yönetim" anlayışı kapsamında yürüttüğü istişare toplantıları arasında yer alan Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatlarıyla "video konferans" toplantısına yönelik algı operasyonu, tepki gördü.

KATILIMCI VE PAYLAŞIMCI

İl Valiliği, bazı internet ve haber sitelerinde yer alan "Diyarbakır Valisi AK Parti'nin toplantısına başkanlık etti" başlıklı habere ilişkin açıklama yaptı.

Haberler 08.05.2020 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valilii, baz internet ve haber sitelerinde yer alan Diyarbakr Valisi AK Partinin toplantsna bakanlk etti balkl habere ilikin açklama yapt. Açklamada, toplantnn katlmc ve paylamc yönetim anla kapsamnda gerçekletirildii ifade edilerek, Söz konusu talihsiz haberlerin ve ithamlarn kamuoyunu yanltmaya ve olumsuz alg oluturmaya yönelik olduu hususu, kamuoyuna saygyla duyurulur. denildi.

AK PART TEKLATIYLA TOPLANTI

Valilikten yaplan açklamada, bugün birtakm internet ve haber sitelerinde Diyarbakr Valisi AK Partinin toplantsna bakanlk etti eklinde haberlere yer verilerek, Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun yapt çalmalarnn siyasi mecraya çekerek kamuoyu nezdinde olumsuz alg oluturmaya yönelik çabalarn olduu tespitinde bulunulduu bildirildi.

HER KESMLE YAKIN VE YOUN BRL

Koronavirüs sürecinde il genelinde ve ilçelerde devam eden ve halk saln dorudan ilgilendiren tüm konularda Valilik ve Büyükehir Belediyesi olarak toplumun tüm kesimleriyle yakn ve youn bir ibirlii sergilendii kaydedilen açklamada, ekonomik, siyasal ve sosyal kesimi temsil eden tüm aktörlerle hemen her gün arlkl olarak video konferansla bir araya gelindii, görü alveriinde bulunulduu belirtildi.

lin sivil ve ekonomik kesim temsilcilerinin 21 Nisanda yaynladklar ortak bir bildiriyle Valilik ve Büyükehir Belediye Bakanlna, katlmc ve paylamc yönetim anlay için teekkürlerini kamuoyu ile paylatklar anmsatlan açklamada, unlara yer verildi:

HABERLER ALGI ÜRETMNE YÖNELKTR

Habere konu olan toplant, bu amaca münhasr bir buluma olup gündemi, il geneli ve ilçelerimizde baar ile yürütülen koronavirüs süreci, alnan tedbirler, Vefa Sosyal Destek Gruplarnn çalmalar ve vatandalarmzn Valilik ve Büyükehir Belediyemizden istek ve talepleri balnda gerçeklemitir.

KATILIMCI VE PAYLAIMCI YÖNETM

Katlmc yönetim anlayna dönük yaplan bu toplanty siyasi bir toplant gibi göstererek amacndan saptrmaya çalmann sorunlu bir zihniyetin ürünü olduu açktr. Bu noktada yaplan söz konusu talihsiz haberlerin ve ithamlarn kamuoyunu yanltmaya ve olumsuz alg oluturmaya yönelik olduu hususu, kamuoyuna saygyla duyurulur.

Ana Sayfaya Git