Katliam gibi kaza!

Kaza yapıp, otomobillerinden inerek tartışanlara başka bir otomobil çarptı: 3 ölü, 5 yaralı.

Haberler 11.03.2019 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFAnn Siverek ilçesinde 2 otomobilin çarparak hasara neden olduu kazada, araçlarndan inerek tartmaya balayan kiilere baka bir otomobil çarpt 3 kii yaamn yitirdi, 5 kii yaraland.

Kaza, akam saatlerinde ilçeye bal Erkona Mahallesi yaknlarnda meydana geldi. lçeden mahalleye yönüne ilerleyen Mehmet Eyyüp Karnca yönetimindeki 63 ED250 plakal otomobil ile Vahit Boncuk yönetimindeki 63 YA 5795 plakal otomobil çarpt. Kimsenin yaralanmad kazada otomobillerinden inen kiiler tartmaya balad. Bu srada brahim ç. yönetimindeki 63 RA 978 plakal otomobil yolda tartanlarn arasna dald.

TARTIANLARIN ARASINA DALDI

çevredekilerin ihbaryla olay yerine jandarma ve salk ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen salk ekipleri yapt kontrolde Sakine Karncann yaamn yitirdiini belirledi. Yarallar Mehmet Emin Karnca, Remziye Karnca, Melek Nur Karnca, Mesut Boncuk, Mehmet Ali Almas, Mehmet Eyyüp Karnca ve Vahit Boncuk ise ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine götürüldü.

Üç K HAYATINI KAYBETT

Acil Serviste tedaviye alnan yarallardan durumu ar olan Mehmet Eyyüp Karnca ve Vahit Boncuk doktorlarn tüm çabasna karn kurtarlamad. Kazada yaamn yitiren 3 kiinin cenazeleri otopsi için hastane morguna konulurken, ar yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Mehmet Emin Karnca ise anlurfa Eitim ve Aratrma Hastanesine sevk edildi.

Hafif yaralanan Mehmet Ali Almas kazay anlatarak, Yolda otomobilimiz baka bir otomobil ile çarpt ve aynas krld. O srada durduk sürücüler arasnda tartma çkt ben otomobilden inmedim yolda tartan ailem ve dier kiilere bir otomobil gelip çarpt dedi. Kazay haber alan ailelerin yaknlar ise hastaneye akn etti.

Kaza ile ilgili soruturma balatan jandarma brahim ç.yi ifadesini almak üzere lçe Jandarma Komutanlna götürdü.

Ana Sayfaya Git