Katliam Gibi Kaza; 6 Ölü

İki otomobil çarpıştı, trafik katliamı yaşandı. 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Ölenlerin, Amedspor maçından dönenler olduğu bildirildi.

Haberler 17.04.2018 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ki otomobil, Batman-beiri karayolunda koç gibi çarpt. Korkunç kazada katliam yaand, 6 kii öldü, 5 kii de yaraland.

Kaza, önceki gün gece saatlerinde Batman- Beiri karayolunun 9uncu kilometresinde meydana geldi. Batman merkeze bal Kösetarla köy yolu kavanda Agit Tarhan (26) yönetimindeki 72 BB 649 plakal otomobil, Beiri ilçesi yönünden gelen ve sürücüsü tespit edilemeyen 72 BC 663 plakal otomobille kafa kafaya çarpt.

KATLAM YAANDI

Kazada otomobil sürücüsü Agit Tarhan ile Turan Görnü olay yerinde yaamn yitirdi. Aralarnda çocuklarn da bulunduu 9 yaral ise hastanelere kaldrld. Yarallardan Hicran (25), Emine ve Mustafa Görnü (5) ile Helin Tan (16), gece ve sabah erken saatlerde tedavi gördükleri hastanelerde yaamn yitirdi. Yaral 5 kiinin ise tedavisi sürüyor. Kazayla ilgili balatlan soruturma devam ediyor.

MAçTAN DÖNÜYORLARDI

Kazaya karan araçlardan birinin Diyarbarkrda oynanan Amed Sportif Faaliyetler- Kastamonuspor 1966 maçn izledikten sonra evlerine dönen Agit Tarhann kulland araç olduu ortaya çkt. Kazada, Tarhan yaamn yitirirken, ayn araçta bulunan ve Amedspor Yönetim kurulu yedek üyesi olan Dilek Toprakn da yarallar arasnda olduu belirtildi. Yarallarn tedavisi Batman Devlet Hastanesinde sürüyor.

Amedsporun taraftar grubu olan Direni Grubu yaynlad mesajda, Yastayz, bamz saolsun, dualarnz etkin etmeyiniz. Dün oynadmz Kastamonu maç için Batmandan Diyarbakra gelen Batman Direni ekibimiz dönü yolunda kaza geçirmitir. Yaanan kazada Batman temsilcilerimizden Agit Tarhan hayatn kaybetmi, Amedspor yedek yönetim kurulu üyesi Dilek Toprak ve beraberindeki 2 dier kii de youn bakmda olup hayati tehlikeleri devam etmektedir denildi.

TOPRAA VERLDLER

Buarada, trafik kazasnda hayatn kaybeden 6 kiinin cenazesi gözyalar arasnda Karayün köyü mezarlnda topraa verildi. Karayün köyünde klnan cenaze namaznn ardndan cenazeler, çok sayda kiinin katlmyla gözyalar içinde defnedildi.

MARDN YOLUNDA KAZA

Nusaybin pek yolu Küçük Sanayi Sitesi Kavanda Mehmet çelik yönetimindeki 33 CZC 36 plakal tr ile Mehmet Emin çray yönetimindeki 34 KF 5056 plakal otomobil çarpt. Kazada, sürücü çray ile otomobilde bulunan bir kii yaraland. Yarallar, Nusaybin Devlet Hastanesine kaldrld.

Ana Sayfaya Git