Katliama ramak kalmıştı

Üçkuyularda, 'Kız kaçırma' kavgasında 6 kişi yaralandı, evde mahsur kalıp yakılmaya çalışılan 10 kişi son anda kurtarıldı.

Haberler 11.03.2022 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir ilçesinde, Siyahyl ve Sancar soyadn tayan akraba iki aile arasnda kz kaçrma meselesi yüzünden çkan tal ve sopal kavgada 6 kii yaralanrken, olayn ardndan taraflardan bir grup, kar tarafn evini basp, atee vermeye kalkt. Evde mahsur kalan, aralarnda kadn ve çocuklarn da bulunduu 10 kii son anda kurtarld.Güvenlik güçlerinin oluturduu güvenlik koridoruyla aileler tahliye edildi.

KIZ KAçIRMA KAVGASI

Olay, akam saatlerinde Yeniehir ilçesi Üçkuyular Mahallesinde meydana geldi. Sabah saatlerinde, akraba olan Siyahl ve Sancar aileleri arasnda kz kaçrma meselesi nedeniyle tartma yaand. Akam saatlerinde ailelerinin dier yaknlarnn da mahalleye gelmesi üzerine iki grup arasnda tal ve sopal meydan kavga çkt.

DR DR YAKACAKLARDI

Ksa sürede büyüyen ve mahalleyi sava alanna çeviren kavgada taraflardan bir grup, kar tarafn evini basarak camlarn krp, eyalar datarak, evi atee vermeye kalkt. hbar üzerine olay yerine çok sayda güvenlik güçleri, itfaiye ve salk ekibi sevk edildi.

TARAFLAR BRBRNDEN AYRILDI

Yunus timleri, çevik kuvvet ve acil müdahale biriminin de aralarnda bulunduu polis ekiplerinin müdahalesiyle kavga sonlandrld. Atee verilmek istenen evde mahsur kalan, aralarnda kadn ve çocuklarn da bulunduu 10 kii ise ölüme ramak kala, kurtarld.

GÜVENLK KORDORUYLA TAHLYE

Güvenlik koridoru oluturulup, çevik kuvvet otobüsüne bindirilerek tahliye edildi. Kavgada yaralanan 6 kii de olay yerinde yaplan ilk müdahalelerinin ardndan hastaneye kaldrlarak tedaviye alnd. Olayla ilgili çok sayda kii gözaltna alnrken, polisin iki aile bireyleri arasnda yeni bir olay yaanmamas için mahallede ald güvenlik önlemi devam ediyor.

Ana Sayfaya Git