Kavrulacağız

Geçtiğimiz haftalarda tüm yurdu kasıp kavuran sıcaklıklar geri geliyor. İlk olarak batı illeri sıcaktan etkilenecek güney bölgelerde ise hava sıcaklıkları 45 derecelere çıkacak.

Haberler 10.07.2017 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz haftalarda tüm yurdu kasp kavuran scaklklar geri geliyor. Havalar scak ama daha da scak olacak. Hafta bandan itibaren termometre ibreleri yüksek seviyelere çkacak.

GÜNEY BÖLGELER 45 DERECEY BULACAK

Bunaltc scaklar bugün itibariyle kendini gösterecek, tüm ülkeyi etkisi altna alacak. Scak hava dalgasndan ilk olarak Bat bölgesi etkilenecek. Ardndan scaklklarn en fazla hissedildii yerler olan Güney ve Güneydouya geçecek. Öyle ki hava scaklklar bu bölgelerde 45 derecelere çkacak.

8 ila 10 derece artmas beklenen hava scaklklarndan Akdeniz ve Ege de nasibini alacak. Nem ile birleen deerler nefes aldrmayacak. ç Anadolu Bölgesinde ise termometreler 35 derecelerin üzerine çkacak. Tüm yurdu saracak olan scak hava dalgasndan en az etkilenen ise Karadeniz Bölgesi olacak.

HAFTA SONU 1-2 DERECELK DÜÜ OLACAK

çöl scaklar hafta sonuna kadar devam edecek. Sonra scaklklar gerilemeye balayacak. Ancak bu düü öyle çok da etkilemeyecek zira 1 - 2 dereceden öteye gitmeyecek. Uzmanlar ise olumas muhtemel risklere kar, yallar, çocuklar ve kronik hastal olanlar bata olmak üzere günein dik geldii saatlerde dar çklmamas konusunda uyaryor.

Ana Sayfaya Git