Kayıp adam İzmir’de çıktı

Diyarbakır'da Dicle Nehri'nde boğularak hayatını kaybeden gencin ölümü sonrası yakınlarına "Sürekli rüyalarıma giriyor" diyen ve nehre atladığı iddia edilen ağabeyi İzmir'de bulundu.

Haberler 28.09.2019 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 3 ay önce yüzmek için girdii Dicle Nehrinde akntya kaplarak kaybolan Muhammed Özcann cansz bedeni 4 gün sonra bulunmutu. Yaplan otopsinin ardndan Özcan, ailesi tarafndan topraa verilmiti. Muhammed Özcann evli ve 1 çocuk babas olan aabeyi R.Ö. (29), iddiaya göre bu sürede çevresine kardeinin sürekli rüyasna girdiini anlatt.

ZMRDE OLDUU BELRLEND

Kardeinin ölümünden sonra psikolojik sorunlar yaad öne sürülen R.Ö.den önceki akam saatlerinden beri haber alamayan ailesi, arama çalmalar sonras ona ait arabay kardeinin cansz bedeninin çkarld yerde buldu. Ayak izlerini takip eden aile, R.Ö.nün nehre atlam olma ihtimali nedeniyle durumu 112 Acil Salk ve l Jandarma Su Alt Arama ve Kurtarma ekiplerine bildirdi. Bölgede 2 gündür arama çalmas yapan ekipler herhangi bir bulguya rastlamazken, güvenlik güçleri yapt aratrmada R.Ö.nün aracn Dicle Nehri kysna çekerek, suya atlad süsü verdii bulgusuna ulat. R.Ö., akam saatlerinde zmir Havalimannda yakaland.

Ana Sayfaya Git