Kayapınar Belediyesi ‘Ramazan şerbeti’ ikram etti

Kayapınar Belediyesi’nce, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayı münasebetiyle, 1. Geleneksel Ramazan Şerbeti etkinliği düzenlendi. Etkinlik çerçevesinde Kayapınar İlçesi’nde camilerde teravi namazı sonrası şerbet ikramında bulunuldu. Belediye tarafından ilk kez yapılan ikram ile karşılaşan vatandaşların mutlu olduğu gözlendi.

Haberler 28.05.2017 - 10:30 Son Güncelleme : 28.05.2017 - 17:10

Ylmaz YAAR

DYARBAKIR-Kayapnar Belediyesi Ramazan ay münasebetiyle 1. Geleneksel Ramazan erbeti etkinlii çerçevesinde erbet ikramnda bulunuldu. Vatandalar, bu tür etkinliklerin devamn dilediler.

çileri Bakanlnca görevlendirmenin yapld Kayapnar Belediyesi, sosyal ve kültürel alanndaki hizmetlerini büyük bir hzl sürdürüyor. Ramazan Ay münasebetiyle ilçe merkezinde iki iftar çadr açan Kayapnar Belediyesi, camilerde teravi namaz sonras Ramazan erbeti ikramnda bulundu. Kültür ler Müdürlüünce organize edilen 1. Geleneksel Ramazan erbeti etkinlii çerçevesinde ikram edilen erbetlerden içen vatandalar, Kayapnar Belediyesi Bakan Mustafa Klça teekkür etti.

RAMAZAN ERBET

Belediye Bakan Mustafa Klç, Belediye olarak halkn huzurlu bir ramazan ay geçirmesi için bütün tedbirleri aldklarn dile getirerek, Kayapnar Belediyesi olarak vatandalarmza ramazann güzelliklerini yaatmak amacyla ve geçmiten gelen geleneklerimizi sürdürmek adna Cebeli Nur Camimizde balayarak teravih namaz sonrasnda Ramazan erbeti ikram yapyoruz. Böylelikle bizlere kalan kültürel deerleri yaatmaya çalyoruz dedi.

Kayapnar Belediyesi Kültür ler Müdürlüü tarafndan organize edilen çalmada, ramazan ay sonuna kadar her gün merkezdeki 3 ayr camide olmak üzere erbet ikram edilecei bildirildi.

Ana Sayfaya Git